IDENTITETSDESIGN

En unik identitet blir lagt merke til og husket!

 

Den visuelle identiteten spiller en nøkkelrolle i utviklingen av merkevaren, og består som oftest av en samling visuelle elementer satt i et helhetlig og gjenkjennelig system, gjerne innenfor rammene av en designmanual som legger føringer for korrekt bruk på tvers av alle flater. Med en slagkraftig visuell identitet, har du et konkurransefortrinn i kontakt med potensielle og eksisterende kunder. Du vil bli oppfattet som en seriøs aktør i markedet og dermed stå sterkere hos kundene dine. (Men bare ta det rolig, jeg kommer ikke til å be deg om å farge håret blått.)

Ta gjerne kontakt om du ønsker å vite hvordan jeg kan hjelpe deg å skape en minneverdig identitet!

BRANDING

Din merkevare er ikke det du sier den er. Den er det de sier den er.

 

Hva er det som gjør at kundene velger akkurat din bedrift og ikke «naboens» selv om dere selger samme produkt? Hva får oss til å legge mer penger i ett produkt enn et annet som er «helt likt»?

Vi lever i en tid hvor folk flest står overfor en overflod av valgmuligheter – hver eneste dag. Hvis du vil bli noens førstevalg må du ikke bare skille deg ut, men også nå fram til dem på et dypere og mer følelsesmessig plan. En merkevare er nemlig et sett emosjonelle verdier i forbrukerens hode, en kombinasjon av alle de inntrykkene de har samlet i møtet med ditt brand, på tvers av alle kontaktflater. 

Det handler derfor ikke lenger bare om å ha en vakker og tiltalende logo, men om å virkelig forstå hvilke verdier og visjoner som definerer din merkevare – og om å fortelle den historien ved hjelp av en helhetlig visuell identitet, nøye utvalgte ord og handlinger som engasjerer og trigger målgruppen din. Med et tydelig brand og en slagkraftig visuell identitet vil din bedrift skille seg ut i mengden og få et konkurransefortrinn i kontakt med potensielle og eksisterende kunder. 

Er du klar for å ta ditt brand et steg videre? Ta gjerne kontakt om du ønsker å vite hvordan jeg kan hjelpe deg å definere merkevaren din!

DESIGNTJENESTER

 

En vaktbikkje for merkevaren din. That’s me!

Som din langsiktige samarbeidspartner vil jeg til enhver tid ivareta helheten i merkevarens visuelle identitet og passe på at materiellet som blir utformet er forankret i din bedrifts verdier.

 

Ved å opptre på samme måte og med samme budskap på tvers av alle flater og kontaktpunkter, skapes et gjennomgående helhetsinntrykk som er med på å bygge troverdighet og tillit. Selv små variasjoner i font- og fargebruk kan gi store utslag for det visuelle uttrykket, og du risikerer i verste fall å svekke merkevaren gjennom å miste helheten i den visuelle kommunikasjonen. La meg bli din «visuelle vaktbikkje» så sørger jeg for korrekt bruk av fonter, farger, logo og andre designelementer, slik at merkevaren din blir representert på best mulig vis. Alltid.

La oss skape et sterkt brand sammen! Finn den samarbeidsmodellen som passer deg best, så er vi igang!

}

TIMEBASERT

Utført arbeid faktureres etter forbrukt tid, til gjeldende timesats. Enkelt og greit for alle parter!

PASSER FOR DEG SOM
…er ny Petchykunde, og ønsker å finne ut om vi er en god match / ikke har et fast og forutsigbart behov for designtjenester / ikke ønsker å være bundet av en avtale

R

ENKELTPROSJEKT

Basert på dine behov og ditt budsjett blir vi enige om en fast pris for et avgrenset prosjekt innenfor gitte rammer.

PASSER FOR DEG SOM
…har et frittstående og avgrenset prosjekt / vil ha forutsigbarhet og full oversikt over kostnadene / ikke har et jevnlig og forutsigbart behov for designtjenester

P

PETCHY+

Forhåndsbetal for et fast antall timer i måneden – kostnadseffektivt og forutsigbart!

PASSER FOR DEG SOM
…allerede er Petchykunde / har et fast gjentakende behov for designtjenester hver måned / vil ha forutsigbarhet og full oversikt over kostnadene

PETCHY © 2018. INNHOLD PÅ DENNE SIDEN KAN IKKE KOPIERES UTEN SAMTYKKE.