GRÜNDERPAKKEN

Jeg ♥︎ å hjelpe andre gründere å realisere sine prosjekter! Gründerpakken er et tilbud til deg som er i oppstartsfasen, og inkluderer alt du trenger for å komme igang med å bygge en sterk merkevare:

R

OPPSTARTSMØTE

Her legges grunnlaget for et godt samarbeid, og jeg vil gjerne vite så mye som mulig om dine planer og visjoner, mål og preferanser! Jeg går også gjennom designprosessen slik at du vet hva du kan forvente deg i løpet av prosjektet.

R

ARBEIDSHEFTE

Ja, mine kunder får hjemmelekse! Arbeidsheftet hjelper deg å legge et strategisk grunnlag for en sterk merkevare. Samtidig gir du meg verdifull innsikt slik at jeg kan forankre din nye visuelle identitet i bedriftens kjerneverdier.

R

MOODBOARD

Et moodboard sikrer at vi har en felles forståelse for det ønskede visuelle uttrykket før skissefasen starter. Da har vi muligheten til å gjøre justeringer sammen, slik at vi lander på et godt utgangspunkt for videre arbeid!

R

3 KONSEPTSKISSER

Etter at jeg har utforsket mange konseptskisser/visuelle retninger i løpet av skissefasen, vil jeg videreutvikle tre av disse som jeg deretter presenterer for deg.

R

INNTIL 3 REVISJONER

I tilfelle vi ikke treffer blink med én gang, inkluderer pakkeprisen inntil tre revisjoner med utgangspunkt i konseptskissene. Dette er som oftest mer enn nok til at vi kommer i mål med en visuell identitet du vil være stolt av!

R

LOGOFILER

Den ferdige logoen og alle grafiske elementer leveres til deg i filformatene AI, EPS, JPEG og PNG – så du kan være sikker på at den nye visuelle identiteten din kan ta seg godt ut både på trykte og digitale flater!

R

BRAND BOARD

Et brand board samler alle elementene i den visuelle identiteten på én oversiktlig side. Se på det som en guide som hjelper deg å framstå som helhetlig og konsekvent.

R

UTFORMING AV MATERIELL

La ditt brand skinne fra dag én! Gründerpakken inkluderer grafisk utforming av visittkort, profilbilde og header til Facebook eller Instagram + 1 x valgfritt element fra listen¹ så du får en kickstart på merkevarebyggingen!

R

KUNDEPORTAL

Kundeportalen samler alle dine ferdige filer på ett sted, slik at du aldri trenger å bekymre deg for hvor i alle dager det ble av den mailen med alle logofilene i!

R

BONUS: ONLINE GRÜNDERFELLESSKAP

En lukket Facebookgruppe spesielt for dere fantastiske gründere som jeg så heldig å ha på kundelista mi! Her kan dere dele erfaringer, spørre hverandre (og meg!) om råd eller få input fra noen som er kommet et stykke videre på gründerreisen.

TILLEGGSTJENESTER

Vil du gi merkevaren din en ekstra god start? Bygg på gründerpakken med en eller flere tilleggstjenester, så kan du senke skuldrene og vite at ditt brand blir ivaretatt på best mulig måte:

OPPFØLGINGSPAKKE

SPAR 20%! Få det beste ut av din flunkende nye visuelle identitet! Bestiller du oppfølgingspakken får du inntil 5 timer som du kan bruke til det du måtte ønske av mine tjenester² til rabattert pris! Så kan du slappe av i visshet om at helheten i din visuelle identitet ivaretas!

 

kr 4 400,-

NAVNEPROSESS

Å finne det perfekte navnet kan være krevende! Et godt navn er tidløst, lett å uttale og lett å huske. I likhet med en merkevares visuelle virkemidler, må også navnet være med å formidle merkevarens kjerneverdier og personlighet. Jeg har bistått flere av mine kunder i deres navneprosess – og hjelper gjerne deg også!

 

fra kr 4 500,-

UTVIDET PROFILMANUAL

En detaljert profilmanual legger føringer for korrekt bruk av den visuelle identiteten, og er et essensielt verktøy for å sikre helheten dersom identiteten skal håndteres av flere forskjellige aktører (ansatte, reklamebyråer, trykkerier etc).

 

fra kr 7 500,-

PROMOFILM

Mitt samarbeid med K2 Filmproductions betyr at du kan få din egen promofilm til en svært god pris³! Perfekt for økt synlighet i sosiale medier, til skjermreklame eller på messer! Ord. pris: kr 35 000,- men som gründerkunde hos Petchy sparer du hele 50%!

 

kr 17 500,-

FOTOGRAFERING

Gode bilder som speiler din merkevares personlighet utgjør en stor forskjell på inntrykket du gjør hos potensielle kunder, og er med på å komplettere den visuelle identiteten! Som gründerkunde sparer du hele 50% på hel- eller halv dags fotosession hos Luxe Foto!⁴ Ord. pris: ½ dag kr 10 000,- / hel dag kr 20 000,-

 

kr 5 000,- / 10 000,-

NETTSIDE

Ikke la ditt brands ansikt utad på nett være en tilfeldig «etterpåtanke»! Uansett om du er ute etter en enkel informasjonsside, eller har behov for tilleggsfunksjonalitet som nettbutikk eller bookingløsning, bør nettsiden din reflektere din merkevares personlighet og visuelle identitet. Slik bygger du tillit hos målgruppen din, og framstår som en seriøs aktør.

 

Pris på forespørsel

¹Velg mellom: Flyer/brosjyre (inntil 4 sider), gatebukk, roll-up, tskjorte, 2 x annonser, 2 x bildeoppsett til bruk i sosiale medier. Evt. tilsvarende produkt etter avtale. ²Tilbudet gjelder for kunder som bestiller visuell identitet hos Petchy. Timene i oppfølgingspakken må benyttes innen 6 mnd fra ferdigstilt visuell identitet. ³Prisen gjelder for promofilm inntil 30 sekunder, og inkluderer ikke undervanns- eller dronefilming. Evt. reisekostnader kommer i tillegg. ⁴Prisen gjelder for bedrifter etablert for mindre enn 6 mnd. siden. Evt. reisekostnader kommer i tillegg.

PETCHY © 2018. INNHOLD PÅ DENNE SIDEN KAN IKKE KOPIERES UTEN SAMTYKKE.