YETZ – EN NY MÅTE Å TJENE PENGER PÅ!

Yetz er en ny tjeneste hvor du kjøper produkter, anbefaler til andre og tjener penger. Enkelt og greit.

Siden Yetz er et affiliate marketing selskap har de ingen selgere som skal ha lønn. I stedet får du hver måned en andel av omsetningen til de kundene du skaffer dem. Alle nye kunder som registrerer seg med din lenke knyttes til deg, og du trenger ikke gjøre annet enn å dele din personlige lenke med dine venner, bekjente og kolleger – via SMS, blogg, chat, eller i sosiale medier. Denne formen for markedsføring har blitt mer fremtredende de senere år med fremveksten av bloggere, og ulike populære Youtube-kanaler. Yetz tilgjengeliggjør nå denne inntektsformen til alle, ved å tilby produkter alle familier og husstander har behov for.

Jeg har bistått Yetz i deres prosess med navnevalg, og har også utviklet deres logo og visuelle profil. Det er lagt vekt på å skape et uttrykk som er lekent, men også tydelig og seriøst. Identitetens rene og enkle linjer, sammen med en frisk fargepalett, gir assosiasjoner til livsglede og økonomisk frihet. Den gule fargen representerer åpenhet, optimisme og glede – mens turkis representerer balanse og vennlighet. Logoens formbilde kan også benyttes som frittstående ikon, og sørger for gjenkjennelighet.

Yetz åpner snart for pre-registrering – følg dem på Facebook for å være blant de første som får vite når tjenesten lanseres!

 

JA! JEG VIL OGSÅ HA EN KICK-ASS IDENTITET!

Hurra! Så kult at du er klar for å gi merkevaren din et løft! Da har jeg gode nyheter til deg: du er kommet til riktig sted. La oss ta en prat så finner vi sammen ut hvordan jeg kan hjelpe deg!