Stemmespesialisten / maria berglund

Stemmespesialisten drives av Maria Berglund, som jobber som utøvende sanger og sangpedagog. I 2011 startet hun arbeidet med å bygge sin egen fulltids arbeidsplass fra bunnen, og i dag driver hun stemmespesialisten.no fra sitt studio i Oslo Lydproduksjons lokaler.

Den organiske formen på logosymbolet og den lekne script-fonten representerer ikke bare profesjonalitet, men også en viss grad av lekenhet; det var viktig for meg å skape en visuell identitet som speiler den sprudlende personligheten til Maria, samtidig som den innbyr til tillit.

Tvillingidentiteten til Stemmespesialisten representerer Maria som utøvende sanger, og viderefører det visuelle uttrykket som er skapt for Stemmespesialisten samtidig som de to segmentene differensieres ved hjelp av fargebruk.

Nettside med bestillingsløsning er levert i samarbeid med Måsegg Studio. Foto: 23Bilder/Marita Rønningen.

{

Jeg oppga kun nokså vage forklaringer på hva jeg ville ha; nevnte et par farger, noe om håndskrift og at jeg vil framstå som profesjonell, men kreativ. Ikke bare fikk jeg to-tre gode forslag på rappen – sluttproduktet hadde enda flere bruksmuligheter enn jeg hadde sett for meg.

Jeg er ufattelig stolt og glad over å lansere mine tjenester med et så profesjonelt, men fremdeles kreativt uttrykk!

JA! JEG VIL OGSÅ HA EN KICK-ASS IDENTITET!

Hurra! Så kult at du er klar for å gi merkevaren din et løft! Da har jeg gode nyheter til deg: du er kommet til riktig sted. La oss ta en prat så finner vi sammen ut hvordan jeg kan hjelpe deg!