HEADER HER

Elisabeth Petch er (i tillegg til å være min søster, som navnet sikkert hinter om) en up-and-coming tekstilkunstner med base på Tjøtta på Helgelandskysten. Hun hadde behov for en logo til sin virksomhet, og jeg har her utformet en enkel logo som i kombinasjon med et sett mønsterelementer og en dempet, men samtidig leken fargepalett sammen skaper en svært fleksibel visuell identitet som favner om alle de ulike uttrykkene hun jobber med.

I tillegg til logoen er det altså definert 6 forskjellige mønsterelementer, som skal være med å gi den visuelle identiteten særpreg og fleksibilitet. Mønsterelementene kombineres med profilfargene, og kan brukes både som heldekkende møster og som enkeltstående elementer. En ren og minimalistisk typografi med en liten «twist» gir et sofistikert uttrykk uten å være kjedelig.

JA! JEG VIL OGSÅ HA EN KICK-ASS IDENTITET!

Hurra! Så kult at du er klar for å gi merkevaren din et løft! Da har jeg gode nyheter til deg: du er kommet til riktig sted. La oss ta en prat så finner vi sammen ut hvordan jeg kan hjelpe deg!