EN LADESTASJON FOR KROPP OG SJEL

På innersida av Tustna, akkurat når den smale veien har tatt deg gjennom så mange svinger at du tror du har kjørt feil, ligger et nydelig strandområde som er blitt brukt til rekreasjon i alle år. Her finner du Tustna Ladestasjon. Kommer du hit med ønske om å lade elbilen din, så må du lete videre – dette er nemlig en ladestasjon for kropp og sjel! Her er Pål og Mona Kristiansen i full gang med å realisere drømmen om et sted for å forfriske kroppen med hvile, god mat og sanselig påfyll. En digitalfri sone, uten tilknyttet strøm, men med «ladeprogrammer» tilpasset mennesker.

En litt fremmed, men samtidig forlokkende tanke, ikke sant?

Den visuelle identiteten er sentrert rundt en håndtegnet typografisk logo, supplert med et dekorelement som kan gi assosiasjoner til årringer… eller til topografilinjer på et kart… eller til ringer i vann – her er det rom for din egen tolkning! Fargepaletten, med sine duse grønn- og blåtoner i kontrast med en skarp varmgul og en mørk gråfarge, gir muligheter for et fleksibelt uttrykk – skiftende og kontrastfylt, som havet, årstidene og naturen. Mørke og stormfulle høstnetter, klare vinterdager, sval sommerbris og gyllent solskinn.

Kontraster skaper dynamikk!

I arbeidet med å utvikle logo og visuell profil for Tustna Ladestasjon, har jeg vært så heldig å få bli kjent både med området, og med Pål og Mona og deres filosofi, visjoner og planer for dette utrolig spennende konseptet. Det har vært en fornøyelig prosess hittil, og jeg gleder meg til å følge dem videre!

{

Petchy har virkelig brukt energi på å bli kjent med oss for å finne ut hvem vi er og hva vi vil oppnå. Hun har snust inn Tustnafjæra, lusket i fargevalgene våre og lyttet til våre ønsker. Ut fra dette har hun tryllet fram en profil vi er stolte av og gleder oss til å ta i bruk!

JA! JEG VIL OGSÅ HA EN KICK-ASS IDENTITET!

Hurra! Så kult at du er klar for å gi merkevaren din et løft! Da har jeg gode nyheter til deg: du er kommet til riktig sted. La oss ta en prat så finner vi sammen ut hvordan jeg kan hjelpe deg!