KNITTRENDE NY BUTIKK

Ida og Ida Kristine kontaktet meg i høst for å få utformet logo og visuell identitet for sin nye butikk, Knittre. I navnet finner du et lite hint om hva du kommer til å finne hos dem: alt en trenger av garn og tilbehør til alle strikkeprosjekt. I tillegg til alt hva en ihuga strikker måtte ønske seg, vil Knittre også føre de populære condor strømpebuksene til barn – samt et lite utvalg interiør/gaveartikler i det danske merket Rice by Rice.

De to damene bak Knittre ønsket seg en feminin og delikat visuell identitet, som ikke skulle ha for tydelige assosiasjoner til garn og strikking – den må også fungere dersom konseptet endrer seg i framtiden. Resultatet er en logo med håndskrevet utseende, som sammen med håndtegnede illustrasjoner og elementer av akvarelltekstur gir et rent og lett uttrykk. De forskjellige elementene som sammen utgjør identiteten kan settes sammen på mange måter, og gir slik en høy grad av brukervennlighet.

Fargepaletten består av en kontrastfylt kombinasjon av mørk grå og varm okergul, som får en liten ekstra piff fra et hint av frisk mintgrønn. Enkelte elementer i gull er med på å skape visuell interesse.

Jeg ønsker masse lykke til med åpning av butikken i februar 2018 – i mellomtiden kan du følge Knittre på Facebook og Instagram for oppdateringer.

 

PS! Det er alltid like kjekt når jeg får henvendelser fra ferske gründere om å hjelpe dem igang med merkevaren deres! Kanskje skal du selv igang med et spennende prosjekt? Spør meg gjerne om «gründerpakken» – som inneholder alt det mest nødvendige du trenger for å komme igang!

JA! JEG VIL OGSÅ HA EN KICK-ASS IDENTITET!

Hurra! Så kult at du er klar for å gi merkevaren din et løft! Da har jeg gode nyheter til deg: du er kommet til riktig sted. La oss ta en prat så finner vi sammen ut hvordan jeg kan hjelpe deg!