KRYSTYNA AUGUSTYN • VIRTUAL ASSISTANT

Fra sin base i Italia, tilbyr Krystyna Augustyn VA-tjenester til engelsk- og polskspråklige kunder over hele verden. For de som måtte lure på hva en virtuell assistent egentlig er, så er dette en yrkestittel som først i senere år har begynt å få fotfeste her hjemme i Norge. En virtuell assistent påtar seg gjerne oppgaver innen for eksempel kundeservice, prosjektledelse, administrative oppgaver, strukturering og innholdsproduksjon til sosiale medier – men er typisk ikke lokalisert sammen med bedriften de utfører oppgavene for. Men nok om det!

Krystyna ønsket seg en enkel typografisk logo, som skulle være moderne men likevel ikke for klinisk og kald. Valget falt derfor på å sette navnet i Playfair Display, som er en serif-font med masse personlighet. Sammen med en ren og lett sans serif blir helhetsuttrykket klassisk men tidsriktig. Ettersom navnet er såpass langt, er det også utformet en sekundærlogo, samt et ikon basert på initialene.

Fargepaletten er dynamisk og ved å ta i bruk flere valører av fargene har man rom for stor fleksibilitet i uttrykket, samtidig som helheten beholdes. Ettersom Krystynas hovedmålgruppe er mannlige bedriftseiere og ledere, var det viktig å unngå et alt for feminint uttrykk. Bildestilen er derfor holdt lys, lun og nøktern, og skal også gi assosiasjoner til business og profesjonalisme.

JA! JEG VIL OGSÅ HA EN KICK-ASS IDENTITET!

Hurra! Så kult at du er klar for å gi merkevaren din et løft! Da har jeg gode nyheter til deg: du er kommet til riktig sted. La oss ta en prat så finner vi sammen ut hvordan jeg kan hjelpe deg!