Hei, jeg er Petchy!

BAKGRUNN

Jeg er utdannet BA (Hons) Management of Design and Innovation (designledelse på godt norsk) fra DeMontfort University i Storbritannia, og har jobbet med grafisk design og branding siden 2002 – både som in-house designer, i byrå og i egen virksomhet. I løpet av de 15 siste årene har jeg jobbet med en rekke store internasjonale merkevarer, men også med lokale og nasjonale kunder her i Norge. Jeg har lang erfaring med å styre kreative prosesser helt fra idéfase og research til overlevering av ferdig produkt, og har også erfaring som prosjektleder, faglig leder og rådgiver. Etter sju år som gründer og medeier i et designbyrå, tok jeg i 2016 beslutningen om å jobbe som uavhengig designkonsulent.

MEN HVA I ALLE DAGER BETYR PETCHY?!

Petchy er et kallenavn jeg har gått under i en årrekke. Det viste seg nemlig ganske raskt at fornavnet mitt ikke er av de letteste navnene å uttale på engelsk, og det er jo ganske upraktisk når man A) er halvt engelsk, og B) velger å studere og etterhvert bosette seg i England for en periode. Så da ble det Petchy, og det har det vært siden! Men egentlig heter jeg altså Solveig.

Er du klar for å ta ditt brand et steg videre?

Mine kunder kommer fra alle slags bransjer. Noen er store, andre er små. Felles for dem alle er at de ser verdien i å investere i merkevaren sin, og ønsker å bruke design for å øke sin synlighet og konkurransekraft. De har skjønt at helhetlig og strategisk forankret bruk av design er en investering som gir resultater 
på bunnlinja! 

Jeg ønsker å være en samarbeidspartner for mine kunder, og derfor er en tett dialog viktig i min designprosess. Det er slik de beste løsningene blir til – i skjæringspunktet mellom din kunnskap om eget marked og min designfaglige kompetanse.

Er du klar? Finn en samarbeidsmodell som passer for deg, så kommer vi igang!

}

TIMEBASERT

Utført arbeid faktureres etter forbrukt tid, til gjeldende timesats. Enkelt og greit for alle parter!
PASSER FOR DEG SOM
…er ny Petchykunde, og ønsker å finne ut om vi er en god match / ikke har et fast og forutsigbart behov for designtjenester / ikke ønsker å være bundet av en avtale
R

ENKELTPROSJEKT

Basert på dine behov og ditt budsjett blir vi enige om en fast pris for et avgrenset prosjekt innenfor gitte rammer.
PASSER FOR DEG SOM
…har et frittstående og avgrenset prosjekt / vil ha forutsigbarhet og full oversikt over kostnadene / ikke har et jevnlig og forutsigbart behov for designtjenester
P

PETCHY+

Forhåndsbetal for et fast antall timer i måneden – kostnadseffektivt og forutsigbart!
PASSER FOR DEG SOM
…allerede er Petchykunde / har et fast gjentakende behov for designtjenester hver måned / vil ha forutsigbarhet og full oversikt over kostnadene

HVA ER PETCHY+?

PETCHY+ er et tilbud til deg som allerede er kunde* hos Petchy, og passer for deg som har et nokså forutsigbart behov for designtjenester hver måned. Som +kunde forhåndsbetaler du for å reservere et visst antall timer hver måned, til en gunstig timepris. Dette sikrer deg full oversikt over kostnadene, så du kan konsentrere deg om andre ting!

PETCHY+10

9 000

KR / MND

Inkluderte timer: 10
Spar kr 2 000,-

PETCHY+20

17 000

KR / MND

Inkluderte timer: 20
Spar kr 5 000,-

PETCHY+30

25 000

KR / MND

Inkluderte timer: 30
Spar kr 8 000,-

EKSTRA BONUS!

Som +kunde får du også eksklusiv tilgang til en felles lukket Facebookgruppe, hvor dere kan utveksle erfaringer og spørre hverandre om tips og tilbakemeldinger. Jeg kommer også til å være tilstede i gruppen, og tiden jeg bruker på å delta i diskusjoner der inne vil ikke bruke av deres forhåndsbetalte timer!

*Dersom vi ikke har jobbet sammen før foreslår jeg at vi begynner med et prosjekt som er timebasert eller til fastpris, slik at du ser om vi er en god match før du forplikter deg.

FAQ – OFTE STILTE SPØRSMÅL

HVOR LANG BINDINGSTID ER DET?

Petchy+ er et langsiktig samarbeid, og kan ikke bestilles for en kortere periode enn tre måneder. Når de tre første månedene er omme, kan du velge å avslutte avtalen – eller å fortsette. Fortsetter du avtalen etter de første tre månedene gjelder en måneds gjensidig oppsigelsestid. Avslutter du avtalen for senere å gjenoppta Petchy+ på et senere tidspunkt, regnes dette som tegning av ny avtale.

KAN JEG FØRE UBRUKTE TIMER OVER TIL NESTE MÅNED?

Nei. Timene må brukes innen utgangen av måneden.

HVA SKJER HVIS JEG BRUKER OPP TIMENE MINE?

Du vil få beskjed når dine inkluderte timer snart er brukt opp. Overforbruk faktureres med ordinær timepris – eller du kan velge å vente til ny måned før jeg fortsetter arbeidet.

NÅR KOMMER FAKTURAEN FOR PETCHY+?

Petchy+ faktureres forskuddsvis, med forfall den 1. i hver måned.

MÅ JEG BETALE FOR PETCHY+ I SOMMERFERIEN?

Du vil selvfølgelig ikke faktureres for Petchy+ hvis jeg ikke er tilgjengelig. Jeg har normalt sommerferie i juli, og denne måneden vil du ikke motta faktura for Petchy+. Dersom jeg likevel utfører oppdrag i feriemåneden, vil disse faktureres med ordinær timepris dersom ikke annet er avtalt på forhånd.

VIL PETCHY+ ALLTID KOSTE DET SAMME?

Timepris og månedlig pris justeres årlig pr. 1. januar. Du vil få beskjed om prisjustering i forkant, og kan da velge om du ønsker å fortsette eller å si opp avtalen. Petchy+ vil uansett alltid gi deg den beste prisen pr time!

PETCHY © 2017. INNHOLD PÅ DENNE SIDEN KAN IKKE KOPIERES UTEN SAMTYKKE.