petchy visittkort

Ta-daaa! En rebranding-historie fra virkeligheten.

I disse dager er det to år siden Petchy så dagens lys, og i dag kan jeg stolt presentere «nye» Petchy! Les videre for å finne ut hvorfor jeg har valgt å gjennomføre en rebrandingprosess og hvordan prosessen har foregått.

Logovariasjoner – hvorfor én logo ikke er nok

Har du flere logovariasjoner tilgjengelig, har du fleksibiliteten du trenger, samtidig som du alltid er «on brand». I denne artikkelen får du vite mer om de ulike typene og deres respektive bruksområder.

Profilmanualen – et viktig verktøy

Hva er egentlig en profilmanual, og hvorfor trenger du en? Finn ut hvordan en god profilmanual hjelper deg å bygge en sterk merkevare i denne artikkelen!

En visuell identitet blir til

Det ligger mye innsikt og håndverk bak en god visuell identitet. Gjennom research, analyse og tett samarbeid oppdragsgiver blir de beste løsningene skapt – og for deg som lurer på hvordan det hele foregår: her er er et lite innblikk i min prosess.

5 gode grunner til å ikke leke designer

Med et begrenset budsjett sitter det ofte langt inne å bruke penger på sånne «designgreier». Som gründer selv, vet jeg at man ofte må prioritere beinhardt. Jeg vil likevel gjerne fortelle deg hvorfor det kan lønne seg å la proffene ta seg av designjobben.

Gratis arbeidshefte: Finn det riktige navnet for ditt brand

I likhet med en merkevares visuelle virkemidler, må også navnet formidle merkevarens kjerneverdier og personlighet. Her er et arbeidshefte for å hjelpe deg igang med å finne det perfekte navnet!

Freebie: Kickstart ditt brand med dette arbeidsheftet!

Yay, det er freebie-tid – kickstart ditt brand med dette gratis arbeidsheftet! En sterk merkevare krever et godt fundament, og jeg har laget denne guiden for å hjelpe deg på rett vei.

La oss prate litt om papir…

Riktig papirvalg kan tilføre en trykksak merverdi – mens feil papirvalg kan gjøre det motsatte. Her er en kjapp innføring!

5 ting du bør tenke på før du kjøper designtjenester

En oversikt over de vanligste punktene som kan være en kilde til frustrasjon i samarbeidet mellom oppdragsgiver og designer, som jeg håper kan være til nytte neste gang du skal kjøpe designtjenester!

Freebie: Valentinskort

Gled din kjære med dette valentinskortet som du kan laste ned helt gratis!

Merkearkitektur – en kjapp oversikt

Det finnes mange forskjellige tilnærminger til merkearkitektur, men her har jeg forsøkt å gi en kjapp innføring i det grunnleggende.

Branding skaper merverdi – også for små bedrifter!

Merkevarebygging er minst like viktig for små bedrifter som for store konsern – lær mer her!

Varemerke eller merkevare? Logo eller identitet?

I denne artikkelen ser jeg nærmere på en del begreper som mange blander sammen, og som av og til kan virke litt forvirrende.

God design = god business!

Strategisk design kan bidra både til å skille din bedrift fra konkurrentene og til å øke din konkurransekraft.

PETCHY © 2018. INNHOLD PÅ DENNE SIDEN KAN IKKE KOPIERES UTEN SAMTYKKE.